Consultancy:


De jarenlange ervaring met het automatiseren van bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland, heeft ertoe geleid dat Bedrijfsautomatisering Holland gevraagd wordt om automatiseringsplannen voor haar klanten op te stellen.


Naast het maken van de analyses en het opstellen van de functionele ontwerpen, wordt ook de technische specificaties uitgewerkt.


Voor het programmeren heeft Bedrijfsautomatisering Holland de keus gemaakt om al haar producten in WinDEV te bouwen. Een programmeertaal welke ver boven alle andere beschikbare talen uitsteekt en het programmeren 10 x sneller laat verlopen.

Bedrijfsautomatisering Holland gebruikt deze taal al meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid. Tevreden reacties van relaties zijn er in overvloed en daar gaat het uiteindelijk om.


Het inrichten van praktijken, ontwerpen van balies voor bedrijven en chiropractoren wordt steeds vaker uitgevoerd. Overal waar idee├źn moeten worden omgezet naar concrete werkbare plannen wordt de expertise van Bedrijfsautomatisering Holland ingezet.


Bedrijfsautomatisering Holland, sinds 1980